Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji všem diskutující a dodávám : dokud se něco nestane vám nebo vašim blízkým, je to samozřejmě sranda. K. V

0 0
možnosti

A co už konečně zakázat všechny ty dobráky, co chtějí furt všechno zakazovat?!! Dneska si už pomalu nekoupíte v krámě ředidlo nebo savo. Když jsem byl kluk, tak jsem si jako nedospělec klidně koupil koncentrované kyseliny, dal se koupit chlorečnan draselný a jiná svinstva. A že by se na veřejnosti dělo něco děsivého, tak nedělo. Můj děda si mohl většinu svého života bez ničeho koupit flintu (na ZP byly jen krátké - samotné získání ZP byla formalita). Opět na ulicích neprobíhala permanentní válka. Teprve nacisti a komunisti začali blbnout se zakazováním čehokoliv, co by ve výsledku mohlo být použito proti nim. Zrovna tak se z tohoto důvodu teď intenzivně snaží EU.

Tak prosím neblněmež.

4 0
možnosti

J52a34n 65B37u30r59i57a68n

9. 1. 2017 12:28

Prosím o odpověď na jednoduché otázky:

Kolik zločinů se děje či stalo za použití zábavné pyrotechniky? A kolik za použití palných zbraní?

Jde o to, že regulovat je třeba to, co se zneužívá. Jestliže se zatím pyrotechnika zneužívat nezačala, tak ji asi regulovat není třeba, ne?

0 1
možnosti

A kolik zločinů legálně drženou palnou zbraní?

0 0
možnosti

J75a13n 80P18a67v82e29l

9. 1. 2017 10:47

Většinu těch petard můžete odpálit na dlani a vůbec nic se Vám nestane. Jen nesmíte sevřít pěst. To samé je to s tou ledničkou. Petarda prostě nesmí být v uzavřeném prostoru.

1 0
možnosti

Ano každý samostatně myslící jedinec s více,než jedním mozkovým závitem a se základy Fyziky ví,že petardy nepatří do uzavřeného prostoru.

Otázka je, kdo to dodržuje,když to hážou do podchodů a popelnic a smějou se,když lidi poskočí?

0 0
možnosti

Nejde jen o zbraně.Totiž většina směrnic a nařízení z pera EU jde proti občanům.Terorista zabíjel nelegální zbraní? .. zakážeme legální. Máme nějakou statistiku která se nehodí do krámu? ... zakážeme jí.A Brexit je rozhodně eskalací tohoto ukrajování svobod,i když Mánert z toho obviňuje všechny a vše okolo.

1 0
možnosti

R^Karma.

V televizi dávali ukázku výbuchu megapetardy v malé lednici.Roztrhala ji na kousky.

Já stejně nechápu a nepochopím,co za zábavu jsou korzáry?Rachejtle vám aspoň udělají nějakou vizuální podívanou,ale po petardě je rána a smrad z prášku,který se podobá střelnému prachu.

A propo nemá ten zbrojní průkaz sloužit i na držení střelného prachu?Co se stane,když teoreticky nakoupím stovky takových vietnamských válečků a vysypu prášek do jedné nádoby?Na odpálení baráku mi stačí tři kila prachu,kolik kilo mi stačí toho prášku z petard?

0 0
možnosti

J40a28n 36P14a23v27e31l

9. 1. 2017 10:50

Když budu chtít odpálit barák, smíchám naftu, hnojivo a možná nějaké další volně dostupné ingredience (nechce se mi hledat přesný recept) a udělám z něj kůlničku na dříví. Zkuste se podívat čím byla odpálena budova v Oklahoma city

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS